Ebben a cikkben:

Hogy zajlik egy beltéri ajtó csere?

2021. november 22.
543
Beltéri ajtó cseréje zökkenőmentesen

Nyikorog, vagy épp szorul az ajtó, lötyög a kilincs, folyamatosan megbotlunk a küszöbben - ezekkel a problémákkal előbb-utóbb mindenki találkozik, aki életvitel szerűen él a lakásában vagy családi házában. Egy elhasználódott, elavult beltéri ajtó pedig minden csak nem praktikus. Amennyiben kertesház vagy panel beltéri ajtó cseréje a cél, bátran bízza ránk a munkát! Hosszú évek kitartó munkájával, egy nagy adag szakmaszeretettel és kiváló kollégákkal építettük ki cégünk profilját. Mára már pedig rengeteg otthonban köszönhetnek vissza az általunk forgalmazott, és beépített nyílászárók. Cégünknél a beltéri ajtó cseréje ár alapján is megfizethető lesz.

Beltéri ajtó cseréje a cél? Kérje személyre szabott árajánlatunkat!

A régi nyílászárók cseréje előnyösebb lehet, mint hinnénk


Miért mumus az új nyílászáró beépítés, régi beltéri ajtó cseréje

Sokan tartanak a beltéri ajtó csere, panel ajtó csere gondolatától, hiszen senki sem szeret fennforgást az otthonában. Ilyenkor addig húzzuk-halasztjuk a dolgot, amíg végül már tényleg használhatatlanná válik a nyílászáró. A közhiedelemmel ellentétben a beltéri ajtó cseréje panellakásban, kertesházban ma már rutineljárásnak bizonyul, így nyugodtan boríthatunk fátylat a negatív előítéletekre. Amint rászánjuk magunkat a beltéri ajtó csere, panel ajtó csere folyamatára, hamar rájöhetünk, hogy semmi okunk nem volt az aggodalomra. 

A Tisza Ajtó termékpalettájában minőségi és stílusos beltéri ajtók egész tárházával várjuk. Lassan két évtizede foglalkozunk a beltéri ajtó csere, panel ajtó csere munkafolyamataival, így az Ön által kiválasztott nyílászárót gyorsan és profi módon építjük be. Nálunk a beltéri ajtó cseréje ár alapján igen kedvező, hiszen minden esetben a megfizethető minőségre törekszünk. Az esetleges utómunkálatok miatt sem kell aggódnia az ügyfeleknek, hiszen lehetőség adódik ezt is elvégeztetni. Kollégáink a beltéri ajtó csere után rendet hagynak maguk után, a régi nyílászárókat és annak tartozékait is elszállítják a helyszínről.

Széles termékkínálattal várjuk, ha beltéri ajtó csere, panel ajtó csere a cél!

Termékpalettánkat úgy alakítottuk ki, hogy bárki találhasson megoldást a régi nyílászárók helyére. Nálunk minden attól függ, hogy éppen mire van igénye a megrendelőnek. Kínálatunkban megtalálhatók a kedvezőbb árfekvésű, belépő kategóriás beltéri ajtók, de ugyanúgy a prémium szegmens után vágyók igényét is ki tudjuk elégíteni. Ma már szinte minden megvalósítható egyedi méretben, vagy akár egyedi mintázattal is. Szebbnél-szebb színekből, felületekből és kialakításokból válogathatnak az érdeklődők, aminek csak a pénztárca és képzelet szabhat határt. A beltéri ajtó cseréje ár alapján pedig megfizethető nálunk.

Miért az utólag beépíthető ajtó?

A kínálatunkban elérhető nyílászárók mindegyike utólag szerelhető beltéri ajtó. Az utólag beépíthető ajtók legnagyobb előnye, hogy akkor kell azokat beszerelni a helyükre, amikor már készen van az egész ház. Például ki van festve, le van burkolva. Egy ilyen innovatív kialakítással pedig megóvhatjuk újonnan vásárolt nyílászárónkat. A másik legelőnyösebb tulajdonsága, hogy az ajtóhoz kapcsolódó tokszerkezet két részből épül fel. Az egyik részét a falhoz rögzítjük a beszerelés során, a másik része pedig mozgatható, így lehetőséget ad egy kis állításra is. Habár a falnyílások előre le vannak mérve, és a megfelelő méretű tokkal érkezünk meg a helyszínre, előfordulhat például, hogy a vártál kicsit vastagabbra sikerült a vakolat. Ilyenkor jön jól az állítható tok, hiszen némi mozgási lehetőséget biztosít számunkra, és képes felvenni a fal egyenetlenségeit is.

Mennyibe kerül a beltéri ajtó csere, panel ajtó csere?

Ahhoz, hogy a beltéri ajtó csere, panel ajtó csere munkafolyamataihoz megközelítően pontos árajánlattal tudjuk szolgálni, egy előzetes helyszíni felmérésre lesz szükség. Cégünk minden esetben rejtett költségek nélkül dolgozik, és mindennek tételesen megadjuk a díját, ha beltéri ajtó cseréje ár kalkulálása a cél. A díjmentes helyszíni bejárást követően ügyfeleink már egy pontos árajánlatot kapnak, ami alapján tudnak tervezni a későbbiekben. És, hogy miért van szükség a felmérésre? Nálunk a beltéri ajtó cseréje ár alapján minden megrendelésnél máshogy alakul, hiszen nem mindegy, hogy a családi ház, vagy panel beltéri ajtó cseréje hány darab nyílászárót érint, tégla vagy panellakásról van szó, milyen típusú nyílászárókat választunk a régiek helyére stb.

A nyílászáró beépítés díját mindig m2-ből számoljuk ki. Az általunk kiadott árajánlat tehát tartalmazni fogja a bontás-beépítés díját és az új ajtókat is. Ha egyéb igény merül fel az ügyfél részéről (pl. extra méret, egyedi minta stb.), akkor ezt is meg tudjuk valósítani. A 100x210x15 méreten belül az egyedi méretnek nincs felára, kivéve 10 cm-nél vékonyabb, és 15 cm-nél vastagabb fal esetében!

Egy családi ház vagy panel beltéri ajtó cseréje igen hamar megvalósulhat!

Általános esetben úgy szoktunk kalkulálni, hogy egy nap egy munkát végzünk el. Ez alól az egyetlen kivétel, ha olyan minimális a munka mennyisége, hogy belefér még egy projekt. A beltéri ajtó cseréje panellakásban általában egy fél nap alatt lezajlik, és egyedül csak akkor kell visszamenni a helyszínre, ha az ügyfélnek valami egyedi igénye támadt a beltéri ajtó cseréje során. Ilyen lehet például a küszöb kérdése. Az általunk forgalmazott beltéri ajtók olyannyira modern kivitelek, hogy már nyugodtan el lehet hagyni a küszöböt, hiszen e nélkül is megfelelően szigetelnek. Ha azonban valaki nagyon ragaszkodik hozzá, akkor tudunk ajánlani például automata küszöböt. Ha pedig nem egy panel beltéri ajtó cseréje kerül terítékre, hanem családi házról van szó, akkor a munkafolyamat időtartamát hosszabbíthatja az épület mérete. De családi ház beltéri ajtó cseréje során is érdemes legalább egy nappal számolni.

Nyílászáró beépítés és csere érdekel

beltéri ajtó cseréje bontás nélkül szakemberek által
Ha beltéri ajtó cseréje panellakásban, kertesházban, akkor Tisza Ajtó Kft.!

A precíz beépítést a szakszerű felmérés előzi meg

A szakszerű helyszíni felmérés, minden beltéri ajtó csere, panel ajtó csere alapja. Amennyiben felkészült szakmai csapat érkezik meg hozzánk, biztosak lehetünk benne, hogy a beltéri ajtó cseréje, panel beltéri ajtó cseréje zökkenőmentesen fog lezajlani. Az alapos helyszíni felmérés kulcsfontosságú, hiszen nincs két egyforma vevői igény, és beépítési helyszín sem. Az utóbbi alól talán az egyetlen kivétel a beltéri ajtó cseréje panellakásban, hiszen ebben az esetben széria jellegű nyílászárókról beszélhetünk. A helyszínre érkező kollégáink alaposan felmérik a terepet, és részletesen átbeszélik a megrendelővel, hogy mi lenne a pontos elképzelés. Az elképzelés és a helyi adottságok figyelembevételével, rengeteg modellből választhatja ki az ízlésének megfelelő nyílászárót. A helyszíni felmérés alkalmával, hasznos tanácsokkal látjuk el, és segítjük döntését akkor is, ha még egyáltalán nincs elképzelése.

A falnyílás méretének meghatározása

A beltéri ajtó csere, panel ajtó csere következő lépése a falnyílás és a nyílászáró méreteinek meghatározása. A falnyílás méretének meghatározásakor annak magasságát, szélességét és vastagságát mérjük le. A falnyílás magassága a padlószinttől mért teljes nyílás magassága lesz, a teljes falvastagságot pedig a burkolat, tapéta stb. figyelembevételével kell lemérni. A burkolat akkor lesz mérvadó, ha a teljes ajtónyílást fedi. A lehető legpontosabb mérés érdekében, a falnyílás paramétereit több ponton is átvizsgáljuk, hiszen előfordulhatnak minimális eltérések.

Az ajtó nyitási irányának megállapítása

Miután milliméter pontosan levettük az új beltéri ajtó méreteit, meg kell határozni az új ajtók nyitási irányát is. A beltéri ajtók repertoárjában léteznek külön jobbra nyíló, és külön balra nyílók ajtók, így nagyon nem mindegy, hogy végül melyiket kell majd megrendelni. Amennyiben az ajtópántok a bal oldalon helyezkednek el, akkor balos ajtóról, ha a jobb oldalon, akkor jobbra nyíló modellről beszélhetünk. A nyitási irány kiválasztása természetesen az ügyfél igényeitől függ, de a jól bevált módszer alapján, általában mindig a legközelebbi sarok felé nyílnak majd a beltéri ajtók. Ezen felül pedig az sem elhanyagolható szempont, hogy befelé vagy kifelé fog nyílni egy ajtó. Egyes esetekben egy kifelé nyíló ajtó még balesetveszélyes is lehet, ha szűk folyosóra nyílik és gyalogos forgalomra lehet számítani.

A beltéri ajtó cseréje ár alapján is kifizetődő döntésnek ígérkezik

Nyílászáró beépítés és csere érdekel

Szakszerű beltéri ajtó csere, panel ajtó csere


Miután megtörtént az alapos felmérés, a levett méretek alapján megrendeljük és elkészítjük a kívánt beltéri ajtót. A megrendelt beltéri ajtót tapasztalt szállító munkatársaink egyesen az Ön otthonába szállítják. A nyílászárókat a legnagyobb odafigyeléssel csomagoljuk, élvédőzzük, és gondoskodunk a biztonságos szállításról.

A beépítés előtt szakszerűen vesszük ki a régi nyílászárót a helyéről. Az új panel beltéri ajtó cseréje során az ajtólapot felakasztjuk a helyére, úgy, hogy ideiglenes rögzítést készítünk a falnyílásba. Ha ez megvan, akkor mindezt hozzáigazítjuk, beállítjuk a tokhoz. A végleges rögzítéshez purhabot használunk a szerelési hézagok esetében. Miután ez megtörtént, a panel beltéri ajtó cseréje már csak abból fog állni, hogy felakasztjuk a szegőléceket és felszereljük az új ajtóhoz tartozó kilincset, szerelvényeket.

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretné, hogy a beltéri ajtó cseréje panellakásban, kertesházban zökkenőmentesen menjen végbe, és a beltéri ajtó cseréje ár alapján is megfizethető legyen!

Szakszerű családi ház beltéri ajtó csere, panel ajtó csere a cél?

Nyílászáró beépítés és csere érdekel

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása